петък, 10 март 2017 г.

ЗА МЕН - Diji Drums Project

Здравейте,

Обичам музиката!
Обичам да пея!
Пея от малко момиче - започнала съм във вокална група Брезица,гр.Брезник, с музикален ръководител Антоанета Иванова - моята майка.Пеенето там ми даде да разбера,че имам вярно чувство за ритъм.
15.09.2012 г.една година пеех народни песни в читалище "Георги Минчев "София.
01.11.2016 г. посещавам хорова школа "Св.Парашкева " София с музикален ръководител Марио Йоцов
20.03.2017 Открий своя глас - курс на Константин Кучев 
Обичам барабаните!
През 1997 г.,предпоследната година на завършването ми на образованието в Техникума по Текстил и облекло гр.София имах щастието да се запозная  с проф.Добри Палиев  в кабинета му, в музикалната консерватория  София.През септември същата година планувах да започна уроци при него,но го сполетя  злополука с електричество и той ни напусна!
Това много ме натъжи и реших да отложа уроците по барабани. През последните години съм виждала обяви за уроци и съм си откъсвала по някой телефон,но все изчаквах,не си го обяснявах до този момент защо ,когато в края на юли месец 2016 г.се запознах с Божидар Стоичков - Bongoman.
Разхождахме се с моя съпруг Николай Ангелов -Nikimageart по бул.Витоша и чухме да пее на английски китарист - Lewis Mc Tie ,свърши песента и се присъедини друго момче към него ,което седна върху една кутия   / след това разбрах,че се казва кахон / и започна да свири -това беше Божидар.Останах много впечатлена!И така...вече ходя на уроци при Божидар Стоичков.

Първите ми палки

Първият ми соло барабан и място за самостоятелни упражнениея


По Коледа 2016г. бяхме на гости при майка ми ,веселяхме се,тя има една много стара цигулка и реших да пробвам как свири,тя ми каза-Хей,имаш много правилна постановка на пръстите на ръцете и пред мен изникна образа на нейната китара,на която никога не е свирила...Започнах да ходя и на уроци по китара при Кирил Георгиев!


Няма коментари: